Selecteer een pagina

Koken en spelen met Sunny

Speelt jouw kind ook zo graag met potjes en pannen? Of staat het nog liever naast je op een krukje om mee
te kijken, te kliederen een te proeven als je aan het koken bent? Speciaal voor al deze nieuwsgierige kinderen maakten wij dit vrolijke en rijk geïllustreerde kookspeelboek vol met recepten, activiteiten en een echt diploma.

Samen koken was nog nooit zo leuk!

Met Sunny Good Food kun je ieder kind in de leeftijd van twee tot acht jaar laten stralen in de keuken. Ga samen met sterrenchef Sunny op avontuur en maak de lekkerste recepten. Om het plezier in de keuken nog groter te maken, hebben we spelactiviteiten en tips verzameld over alles wat met eten, koken en goede voeding te maken heeft.

De recepten zijn uitgebreid getest en goedgekeurd door ons kindersmaakpanel. In Suny Good Food vind je bovendien ingrediënten die net even anders en veelal vegetarisch zijn, omdat we vinden dat we best wat minder vlees kunnen eten en dagelijks meer kunnen variëren.

Is je kind een moeilijke eter? Ook dan is dit boek in goede handen. Door je kind mee te laten helpen (en proeven!) leert het veel, zal het eerder zijn of haar bordje leeg eten en bovenal trots zijn op het resultaat. Hoe mooi is het als je je kind zelfvertrouwen, gezondheid en plezier kunt meegeven met koken. Met Sunny Good Food proberen we juist dat voor elkaar te krijgen.

Wij wensen jullie oneindig veel plezier in de keuken.

Sun appetit!

Eindelijk kunnen kinderen in de leeftijd 2 tot plusminus 8 jaar zelf hun kookkunsten vertonen.

Koken met kinderen is een feest met Sunny Good Food!

Kim

Mamasmind (www.mamas-mind.nl)

Een inspirerend en interactief boek. Laurens (5 jaar) was meteen enthousiast. Een kookboek, speciaal voor hem? Dat vond hij wel wat!

Bregje

Bregblogt (www.bregblogt.nl)

Helpt je kindje graag mee in de keuken of is je kind een moeilijke eter? Het nieuwe kookspeelboek Sunny Good Food maakt er voor iedereen een feestje van.

Cynthia en Annemieke

LadyLemonade (www.ladylemonade.nl)

Contact

Voor een speciale editie of grote orders van Sunny Good Food, kunt u contact opnemen via info@sunnygoodfood.nl.

Vind ons op Instagram